L’Ajuntament d’Igualada cedeix terrenys del Pla de la Massa a Àuria Cooperativa

LCessió terrenys Cooperativa’Ajuntament d’Igualada ha cedit a Àuria Cooperativa els terrenys del Pla de la Massa adjacents a les actuals instal·lacions d’Àuria, a Sesoliveres (Igualada). Àuria Cooperativa (Taller Àuria Cooperativa SCCL) va construir-hi la primera planta industrial l’any 1981.

Els edificis de Taller Àuria SCCL situats al Pla de la Massa, carrer de Pere Bosch i Soldevilla núm. 18, d’Igualada, estan compostos per diferents dependències, que han anat absorbint els canvis i adaptacions productives necessàries per acomplir els seus objectius com a entitat d’iniciativa social. 

De fet, el Taller Àuria, fundada l’any 1972, va començar les seves activitats industrials centrant-se en els serveis industrials de manipulats que es duien a terme per a empreses de la comarca i, posteriorment, va anar-hi afegint altres serveis com la pintura vial, el servei de manteniment i arranjament de carreteres i camins o neteja. L’any 2008, amb la crisi econòmica ja avançada, Àuria va fer una aposta per virar la producció industrial i començar una diversificació de serveis, amb línies d’especialització i innovació. Va ser el cas de Gustauria, que es va centrar en la preparació i distribució d’aliments elaborats i menús per a col·lectivitats, i la divisió d’Àuria Cosmètics, amb l’objectiu de ser proveïdors de perfums i colònies per a grans firmes. Aquesta ha resultat ser una de les línies de producció que més creix del conjunt del grup Àuria.

Precisament per això, per fer front als reptes de futur, fent créixer les instal·lacions i, per conseqüència, seguir integrant laboralment persones amb discapacitat, Àuria va sol·licitar a l’Ajuntament d’Igualada la cessió dels terrenys. Es tracta de dues porcions de terreny colindants sense cap ús ni destinació, situades al mateix carrer les que han estat objecte de cessió gratuïta per l’Ajuntament d’Igualada en motiu de la reparcel·lació i urbanització del Pla parcial de Sant Jaume de Sesoliveres.

Aquest migdia, s’ha fet efectiva la cessió entre l’Ajuntament d’Igualada, amb l’Alcalde Marc Castells al capdavant, i Àuria Cooperativa, amb Teresa Maria Jorba i Miquel Canet com a representants, en tant que presidenta i gerent, respectivament.

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.