Inici

 

Àuria Fundació engega a partir del març i fins el mes de juny dos projectes formatius per a joves amb discapacitat i joves amb trastorn mental, a la Beguda Alta, amb l’objectiu d’inserir-los laboralment en sectors emergents segons l’Estratègia Española de Activación para el Empleo.

La primera formació, orientada a joves amb discapacitat, es divideix en dos blocs, el primer enfocat a accions d’assessorament individualitzat, orientació, acompanyament, informació professional, visites a empreses i coneixements tècnics i transversals. I un segon bloc orientat al treball real a les empreses, on es posaran en pràctica l’adquisició d’aquests coneixements al sector de la restauració.

Llegeix més...

Imatge 3 Àuria CosmèticsÀuria Cooperativa ha iniciat el desplegament d’un pla d’innovació per millorar l’eficiència dels processos productius.   El projecte d’automatització s’iniciarà a la divisió de cosmètica, una de les divisions de més projecció dins del Grup, en la que es preveuen bones perspectives de creixement. Els nous elements tecnològics permetran competir en un sector cada dia més exigent, donant resposta a les necessitats del mercat, repercutint també en la millora de l’eficiència i sostenibilitat de l’àrea industrial.

Llegeix més...

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.