Inici

 

Servei SIE OlesaL’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha posat en marxa aquest mes de febrer un servei d’assessorament laboral a persones amb risc d’exclusió social gràcies a un conveni entre el consistori i Àuria Grup en el qual es cedeix un espai a l’edifici municipal de Cal Rapissa.

Aquest servei ja s’ha donat a alguns usuaris i usuàries d’Olesa, gràcies a la bona coordinació entre Àuria i els Departaments de Promoció Econòmica i Serveis Socials de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat. Ara es podrà donar de manera fixa i sense que les persones que reben el servei s’hagin de desplaçar fora del municipi.

Per accedir a aquest servei, cal adreçar-se al departament de Promoció Econòmica (a l’edifici de Cal Rapissa al carrer Ample, 25) o trucant al 93 778 00 50 (Opció 3) i demanar cita prèvia.

 

 

Conveni Creu RojaCreu Roja i Àuria Fundació hem signat un conveni de col·laboració dins el programa d’atenció a persones refugiades i sol·licitants d’asil. En aquests moments, davant les dificultats greus d’un important col·lectiu de persones desplaçades dels seus països que tenen la condició de demandants de protecció internacional o refugiats, i encara més quan en aquesta condició de demandant d’asil o refugiat s’hi afegeix una discapacitat o malaltia mental. Per aquest motiu, l’objectiu de les dues entitats és posar a la seva disposició els mitjans adequats i suficients per atendre les seves necessitats i donar compliment als seus drets.

 

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.