Inici

 

El Servei d’Inserció Especialitzat (SIE) d’Àuria Grup organitza dos nous cursos adreçats a persones en situació d’atur, que s’iniciaran el proper febrer amb l’objectiu d’inserir laboralment a persones en situació d’especial vulnerabilitat de les comarques de l’Anoia i el Baix Llobregat.

Aquestes formacions va adreçades a persones que estiguin inscrites al SOC i disposin de certificat de discapacitat. També es valorarà la bona comprensió lectora i el domini bàsic d’ofimàtica.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 31 de gener a la seu d’Àuria Fundació, a l’avinguda Andorra, 28 d’Igualada o bé a la seu de la Fundació FIL, al Carrer Rebló, 7 d’Esparreguera.

Llegeix més...

 

Àuria prepara noves formacions previstes per aquest primer semestre de l’any adreçades a persones en situació d’atur. La primera formació, que començarà el proper 12 de febrer i acabarà el 20 d’abril, serà sobre tècniques tèxtils de repassar i atacar teixits, que es realitza en col·laboració de Tex 51, una de les principals empreses igualadines de fabricació de peces de punt. El proper 24 de gener a les 10h del matí es durà a terme la sessió informativa.

La segona formació, sobre serveis de neteja específics en l’àmbit sociosanitari, s’iniciarà el proper 22 de febrer fins al 25 de maig. Una formació que s’organitza amb col·laboració amb el Consorci Sociosanitari d’Igualada. La sessió informativa d’aquest curs serà l’1 de febrer a les 10h.

Les sessions informatives es realitzaran a la sala d’actes de la Fundació Àuria (Avinguda Andorra, 28) i les preinscripcions es poden registrar a través del web www.auriagrup.cat

Aquestes dues formacions han de servir perquè, tant l’empresa Tex 51 com el Consorci Sanitari, puguin contractar almenys un 50% de les persones formades. És una iniciativa que aposta per promocionar la inserció laboral des de la responsabilitat empresarial, posant en valor la realitat del territori i la generació d’oportunitats per a col·lectius amb més dificultats per reinserir-se al mercat laboral.

Amplia informació o inscriu-te a la formació SERVEIS DE NETEJA ÀMBIT SOCIOSANITARI

Amplia informació o inscriu-te a la formació TÈCNIQUES TÈXTILS DE REPASSAR I ATACAR

 

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.