Inici

LCessió terrenys Cooperativa’Ajuntament d’Igualada ha cedit a Àuria Cooperativa els terrenys del Pla de la Massa adjacents a les actuals instal·lacions d’Àuria, a Sesoliveres (Igualada). Àuria Cooperativa (Taller Àuria Cooperativa SCCL) va construir-hi la primera planta industrial l’any 1981.

Els edificis de Taller Àuria SCCL situats al Pla de la Massa, carrer de Pere Bosch i Soldevilla núm. 18, d’Igualada, estan compostos per diferents dependències, que han anat absorbint els canvis i adaptacions productives necessàries per acomplir els seus objectius com a entitat d’iniciativa social. 

Llegeix més...

 

Realitat virtualÀuria Fundació ha adquirit un potent equip de realitat virtual per apropar les noves tecnologies a les persones, amb l’objectiu que aquestes eines s’adaptin a les diferents situacions personals. Les limitacions de moviment, les dificultats oculo-manuals i les dificultats de comprensió es poden compensar per la flexibilitat d’aquesta eina adaptativa que apropa diferents disciplines com ara l’expressió artística, l‘oci, l’activitat física, l’entrenament cognitiu o fins i tot el tractament d’algunes fòbies.

 

Llegeix més...

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.