Inici

 

Realitat virtualÀuria Fundació ha adquirit un potent equip de realitat virtual per apropar les noves tecnologies a les persones, amb l’objectiu que aquestes eines s’adaptin a les diferents situacions personals. Les limitacions de moviment, les dificultats oculo-manuals i les dificultats de comprensió es poden compensar per la flexibilitat d’aquesta eina adaptativa que apropa diferents disciplines com ara l’expressió artística, l‘oci, l’activitat física, l’entrenament cognitiu o fins i tot el tractament d’algunes fòbies.

 

Llegeix més...

 

Quim TorraEl president la Generalitat, Quim Torra, ha visitat Àuria Cooperativa acompanyat per una representació de l’Ajuntament d’Igualada encapçalada per l’alcalde, Marc Castells, els regidors de Qualitat Urbana i Interior i d’Entorn Comunitari i Cooperació, Jordi Pont i Fermí Capdevila respectivament.

La comitiva d’Àuria encapçalada per les presidentes dels òrgans de govern, Teresa Maria Jorba i Pilar Salat, i una representació de la direcció, han mostrat el model de treball d’Àuria, basat en la professionalització, l’acompanyament al lloc de treball i l’autonomia de totes les persones que hi treballen.

Llegeix més...

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.