Inici

 

El ServeiNeteja especialitzada d’Inserció Especialitzat d’Àuria Fundació organitza, a través del Punt Formatiu Incorpora, el nou curs d’especialització dels serveis de neteja en espais públics sociosanitaris amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones en situació de vulnerabilitat. 

Aquest curs va adreçat a persones que es trobin amb dificultats per accedir al mercat laboral ordinari o a altres tipus de formacions.

Per ampliar informació, s’organitza una sessió informativa pel 27 de febrer, a les 15,30h a la sala d’actes d’Àuria Fundació on s’ampliaran informacions sobre les característiques del mateix. L’inici d’aquesta formació està prevista pel 13 de març i finalitzarà el 14 de juny amb 100 hores de pràctiques incloses, en horari de 9h a 14h.

Cliqueu aquí per realitzar pre inscripció

Cliqueu aquí per ampliar continguts

 

 

 

L’augment del Salari Mínim Interprofessional d’aquest 2019 és una bona noticia. A Àuria sempre hem esgrimit que defensar els valors de promoció i autonomia de les persones amb dificultats, situacions de vulnerabilitat o discapacitat intel·lectual passa per un compromís amb el dret a disposar d’un lloc de treball digne i d’unes condicions màximes de qualitat de vida.

Llegeix més...

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.