QUI SOM?

PRESENTACIÓ

Àuria és el conjunt empresarial d’economia social referent, situat al nord de Barcelona. Unes entitats que donen suport a les persones amb especials dificultats, risc d’exclusió social o vulnerabilitat. Té per missió garantir la qualitat de vida, la participació, la inserció laboral amb criteris d’innovació.

Amb formació especialitzada, itineraris d’incorporació laboral al mercat ordinari, serveis d’atenció diürna, ocupació terapèutica, acolliment residencial, servei de lleure i programes de voluntariat i atenció a les famílies, Àuria fomenta l’autonomia, la igualtat d’oportunitats i la defensa dels drets de les persones.

En el seu conjunt, totes les entitats del grup (Àuria Cooperativa, Àuria Fundació, Àuriafil i Àuria Inserció) aglutinen més de 1.400 persones de base social i generen ocupació a més de 750 professionals.

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.