Inici

 

L’augment del Salari Mínim Interprofessional d’aquest 2019 és una bona noticia. A Àuria sempre hem esgrimit que defensar els valors de promoció i autonomia de les persones amb dificultats, situacions de vulnerabilitat o discapacitat intel·lectual passa per un compromís amb el dret a disposar d’un lloc de treball digne i d’unes condicions màximes de qualitat de vida.

Llegeix més...

Imatge campanya jpg

Amb l’objectiu de “sensibilitzar l’opinió pública sobre els temes relacionats amb la discapacitat i promoure la presa de consciència pel que fa als beneficis que genera la integració de les persones amb discapacitat en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural”, endeguem una campanya de participació ciutadana a les xarxes
socials d’Internet. Amb aquesta iniciativa, commemorem el Dia Internacional de les Persones amb discapacitat, que se celebra el 3 de desembre. Des de l’11 de novembre fins aquesta data, totes les persones que ho desitgin, podran participar en aquesta campanya, que porta per lema “Marca tu la diferència”. 
 
#MarcaDiferència
 
Llegeix més...

Idiomes


Català
Español

 

On som?

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.