Àuria Cosmétics

Àuria Cosmètics

És la divisió de perfumeria i cosmètica que té capacitat per fabricar, envasar, manipular, etiquetar i condicionar productes de perfumeria i cosmètica per a tercers. El servei s’adapta a les necessitats de cada un dels nostres clients, en estricte compliment de les autoritzacions i normatives vigents.

Àuria Cosmètics és compromís amb la qualitat. El nostre personal està format en Bones Pràctiques de Perfumeria i Cosmètica i té aptituds per desenvolupar tots els protocols d’una sala blanca. La producció segueix les línies productives organitzades amb els principis filosòfics Lean Manufacturing. Comptem amb l’autorització per l’Agència Espanyola del medicament productes sanitaris (AGEMED) i tots els certificats de qualitat.

  • Fabricació de producte alcohòlic: colònies, perfums, ambientadors i mikados perfumats.
  • Capacitat de maceració de 80.000 litres amb bidons d’acer de diferents capacitats
  • Tot el procés de filtratge es fa a 4C amb filtres d’alta qualitat
  • Envasat de fluids líquids, amb la maquinària específica per a envasats i etiquetats diversos
  • Fem manipulats, estotjats, retractilats, sleevers, encelofanats, marcatges identificatius de lot i caducitat amb tinta, etiquetes de paper de fabricació pròpia i muntatge de campanyes promocionals.
  • Capacitat d’emmagatzematge dels productes fabricats

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.