Qualitat de vida

Qualitat de vida

 

Aquesta àrea ofereix diferents programes transversals que tenen per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones, des de diferents dimensions.
Per això posem a l’abast els següents programes:

- Programa de Salut.

Aglutina una sèrie de programes que donen resposta a les necessitats de salut que es detecten en el conjunt de població que atenem. L’objectiu és la prevenció i promoció de la salut en diferents àmbits com l’afectivosexualitat, la prevenció de l’envelliment i l’abordatge dels Trastorns de Conducta.

- Programa de Sistemes Augmentatius i Alternatius de Comunicació (SAAC)

Dóna resposta a les necessitats en l’àmbit de la comunicació augmentativa i o alternativa de les persones (entrenaments en sistemes de comunicació específics, grups de llenguatge de signes, assessorament sobre metodologies...)

 - Programa Estimulació Basal i Sensorial.

És un programa nou que oferirà un suport i un acompanyament en el creixement de les persones amb més necessitats de suport. Ofereix respostes per potenciar la comunicació, la interacció i el desenvolupament en totes les àrees de la persona.

- Autogestors.

Són un grup de persones amb discapacitat que es reuneixen periòdicament i que compten amb l’acompanyament d’una persona de suport. Els seus objectius són la defensa dels drets i la participació ciutadana.

- Itineraris Vitals.

Es un programa que centralitza l’abordatge dels processos vitals de cadascuna de les persones que atenem. El seu objectiu és donar suport i acompanyar perquè cadascú faci possible els seu somnis.

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, t’avisem que al navegar per aquest espai web acceptes expressament l’ús de cookies.